De eerste namen zijn bekend!

Op zaterdag 20 mei vindt de Muzikantendag plaats in de Melkweg en Sugarfactory in Amsterdam. De eerste sprekers en panels zijn bekend!

In drie zalen van de Melkweg vinden er panels, clinics en flitscolleges plaats. Zo is er in samenwerking met De Slagwerkkrant een clinic van Bram Hakkens, drummer van o.a. Douwe Bob, Kyteman Orchestra en Bewilder. BAM! Presenteert het componistenpanel met o.a. Torre Florim (De Staat), Jack $hirak (Ronnie Flex, Broederliefde) en Tessa Rose Jackson. Verder zijn er panels over boekingen en management, het belang van radio voor je carrière, geldstromen en deals en publishing en syncs.

Voor het tweede jaar zijn er ook flitscolleges op de Muzikantendag. In deze TEDx- achtige korte colleges spreekt o.a. Anna Oosterling (Chef’Special & Typhoon) over succesvol promoten op Facebook. Producers Marg van Eenbergen en Pim van de Werken spreken over respectievelijk motivatie en inspiratie en muzikale innovatie. Andere sprekers zijn onder meer Jan van der Plas (OOR / Muzikantengids) en Jasper van Vugt (Herman Brood Academie / OOR). 

Natuurlijk hebben we dit jaar ook weer het befaamde Demospreekuur! Meer dan zeventig muziekprofessionals zitten klaar om jou te ontdekken in meer dan 850 luisterbeurten. Zo zijn er onder andere  vertegenwoordigers van NPO 3FM, DWDD, NPO Radio 2, FunX, Agents After All, Universal Music, Rock ‘n’ Roll Highschool, 3VOOR12, Sony MusicFriendly Fire, Noah’s Ark, Popronde, Puna, AT Bookings, Pinguin Radio, Radar Agency, BMG Talpa Music en MassiveMusic.

Dit is nog maar het begin, dus schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zet jezelf alvast op aanwezig via het Facebookevenement en blijf op de hoogte!

Op een rijtje:
Muzikantendag 2017
Zaterdag 20 mei, 11.00 – 18.00 uur
Melkweg, Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam

Kaartverkoop
Kaarten kosten €15,- en zijn te koop via www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen. Lid van Buma of NORMA? Dan krijg je gratis toegang. Meld je aan via www.bumastemra.nl of via www.stichtingnorma.nl