Muzikantendag 2017 uitverkocht!

De Muzikantendag 2017 is uitverkocht! Zaterdag 20 mei vindt de Muzikantendag plaats in de Melkweg en Sugarfactory in Amsterdam. 

In drie zalen van de Melkweg vinden er panels, clinics en flitscolleges plaats. Zo is er in samenwerking met De Slagwerkkrant een clinic van Bram Hakkens, drummer van o.a. Douwe Bob, Kyteman Orchestra en Bewilder. BAM! Presenteert het componistenpanel met o.a. Torre Florim (De Staat), Jack $hirak (Ronnie Flex, Broederliefde) en Tessa Rose Jackson. Verder zijn er panels over boekingen en management, het belang van radio voor je carrière, geldstromen en deals en publishing en syncs.

Voor het tweede jaar zijn er ook flitscolleges op de Muzikantendag. In deze TEDx- achtige korte colleges spreekt o.a. Anna Oosterling (Chef’Special & Typhoon) over succesvol promoten op Facebook. Producers Marg van Eenbergen en Pim van de Werken spreken over respectievelijk motivatie en inspiratie en muzikale innovatie. Andere sprekers zijn onder meer Jan van der Plas (OOR / Muzikantengids) en Jasper van Vugt (Herman Brood Academie / OOR).

Natuurlijk hebben we dit jaar ook weer het befaamde Demospreekuur in Sugarfactory! Meer dan zeventig muziekprofessionals zitten klaar om jou te ontdekken in meer dan 850 luisterbeurten. Zo zijn er onder andere vertegenwoordigers van NPO 3FMDWDDNPO Radio 2, Agents After AllUniversal MusicRock ‘n’ Roll Highschool3VOOR12Sony MusicFriendly FireNoah’s ArkPoprondePunaAT BookingsPinguin RadioRadar AgencyBMG Talpa Music en MassiveMusic.

Op de site vind je alle info over het programma, het blokkenschema en info over alle muziekprofessionals. 

En: we hebben een (gratis!) afterborrel in Sugarfactory na afloop. Tijdens deze avond treden Blackbird en Edison Effect op. De after wordt georganiseerd in samenwerking met Downtown Music Benelux en Songflow.

Op een rijtje:
Muzikantendag 2017
Zaterdag 20 mei, 11.00 – 18.00 uur
Melkweg, Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam