De eerste namen zijn bekend!

Op zaterdag 26 mei vindt de Muzikantendag plaats in de Melkweg en Sugarfactory in Amsterdam. De eerste sprekers, panels en flitscolleges zijn bekend!

In drie zalen van de Melkweg vinden er panels, clinics en flitscolleges plaats. Zo is er in samenwerking met Interface een clinic van Sjam Sjamsoedin (oud-dj van Nobody Beats The Drum). Presenteert BAM! het componistenpanel met o.a. Torre Florim (De Staat). Verder zijn er panels over boekingen in het buitenland, schrijven in opdracht en geld verdienen met je muziek.

Ook zijn er dit jaar weer flitscolleges op de Muzikantendag. In deze TEDx-achtige korte colleges vertelt onder andere Ruud Hoevenaar over boekhouden, spreekt Erwin Vogel over pluggen en heeft Marg van Eenbergen het over produceren.  

Natuurlijk hebben we dit jaar ook weer het befaamde Demospreekuur! Meer dan zeventig muziekprofessionals zijn aanwezig op deze dag om feedback te geven op je muziek. In totaal worden er meer dan 800 demo’s beluisterd tijdens de Muzikantendag door vertegenwoordigers van o.a. DWDD, NPO 3FM, Friendly Fire, 3VOOR12, Topbillin', Universal Music, NPO Radio 2, Agents After All, BMG Talpa Music, Popronde, OOR, NPO FunX, MOJO, MassiveMusic en Puna

Dit is nog maar het begin, dus schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zet jezelf alvast op aanwezig via het Facebookevenement en blijf op de hoogte!

Op een rijtje
Muzikantendag 2018
Zaterdag 26 mei, 11:00 – 18:00 uur
Melkweg, Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam

Kaartverkoop
Kaarten kosten €15,- (excl. €2,05 servicekosten) en zijn te koop via www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen. Lid van Buma? Dan krijg je gratis toegang. Meld je aan via bumastemra.nl.