Het programma voor zaterdag 18 mei is compleet!

Voila: het programma is rond voor de Muzikantendag 2019 (volgende week zaterdag al!) in de Melkweg en het Cinecenter in Amsterdam. Op de site vind je alle info over het programma, het blokkenschema en de muziekprofessionals. 

Een paar highlights uit het programma: 

-Het befaamde Demospreekuur met vertegenwoordigers van o.a. Spotify, NPO 3FM, Friendly Fire, Top Notch, 3voor12, Universal Music, Sizzer Amsterdam, Popronde, OOR, Sony, Agents After All, MassiveMusic, Caroline Benelux en Puna

-Drummer Tim van Delft (De Staat) komt een clinic "drums" geven, in samenwerking met de Slagwerkkrant.

-In het panel Succesverhalen vertelt Caro Emerald over haar muzikale carrière.

-Er zijn panels over o.a.: verschillende muziekrechten, doorbreken in 2020, boekers en managers, deals en geld verdienen en streaming. 

-Je kunt kennis opdoen tijdens flitscolleges over o.a.: DIY Promotie, succes in het buitenland, de meerwaarde van een goede promotiefoto, het vak van de muzieksamensteller, de ontwikkeling van hiphop en online promotie. 

-In het afsluitende demopanel nemen ook dit jaar weer verschillende professionals plaats. In het demopanel zitten Erroll Antonie (BMG Talpa Music), Erwin Vogel (Pinguïn Tune Support, Top Notch), Ilana Goldstoff (Sizzer), Jantine HeijJurriën Haverlag (NPO 3FM Talent), Lisa de Jongh (Patronaat), Max van Bossé (Paradiso), Menno Visser (3voor12) en Pien Feith (Friendly Fire). 

-Ook is er weer een hiphop en urban demopanel. Hier nemen Gaetan van de Sande (TRIFECTA), Adai O’Bryan (Puna), The Flexican en Ruby van den Brink (Twist Agency) plaats.

En nog veel meer. Check het programma. Lees je in, bereid je voor en haal alles uit deze Muzikantendag. Vergeet ook niet jezelf alvast op aanwezig te zetten via het Facebookevenement!

Dit jaar valt de Muzikantendag samen met de finales van de Grote Prijs van Nederland. Klik hier voor meer informatie over de locaties en tijden van de finales. 

Op een rijtje
Muzikantendag 2019
Zaterdag 18 mei, 11:00 – 18:00 uur
Melkweg, Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam

Kaartverkoop
Kaarten kosten €15,- (excl. €2,25,- servicekosten) en zijn te koop via www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen. Lid van Buma? Dan krijg je gratis toegang. Meld je aan via bumastemra.nl.